HymyVuosisadan talvi....ei ole tarvinnut valittaa lumen määrästä tai pakkasesta, sillä kumpaakin on ollut riittämiin. Tytöt ovat vähän huonosti tarjenneet ulkoilla, mutta uudet takit auttavat hieman asiaa, mutta Vilma palelee kovin herkästi.

Vilman agility alkoi haastavissa merkeissä, sillä hän päätti olla ymmärtämättä yhtään mitään keinun ja A:n päälle..asia meni niin pitkälle, että minä kapusin A-esteen päälle kutsumaan arvon neitiä ja kappas kyllähän se esteen ylitys sitten onnistui! No pöytä oli sitten seuraava ihmeellinen juttu. Ai, tuohonko minä muka hyppäisin, turhia luulet, mutta lopulta namien ja maanittelujen kautta voittoon! Ei käy ainakaan tylsäksi, paitsi ehkä kouluttajalle, tietää että on pitkä matka kohti ensimmäistäkään puhdasta rata-suoritusta...

Lissu täytti -vuoden ja synttärikemut ovat toistaiseksi pitämättä. Katsotaan tuleeko menestystä Turun erkkarista ja juhlitaan sitten kunnolla. Molemmat tytöt ovat lähdössä tiukan tuomarin arvioitavaksi ja ilmeisesti minun esittämänä, joten taas on haastetta tiedossa, mutta myös toivottavasti mukava näyttely matka Turkuun.

1264268760_img-d41d8cd98f00b204e9800998e